Ads Top

Sherlock Holmes Kızıl Çember Kitap Özeti Ve Düşüncelerim

Düşüncelerim

    İlk başlarda kitap okumanın önemini bilmiyodum.Yani TYT için çünkü tyt zamanla yarış sınavı ve sınavın girişi olan türkçede rakiplerime fark atıp bir an önce sınavı bitirip tekrar kısmına geçmek istiyorum.
     
Bu kitap kitap okumaya başlangıç diyebilirim anlamakta zorlamıyor ve gizemli olaylar kitabı okumanız gerektiğini söylüyor.Merak duygusunu uyandırıyor diyebilirim.
    
 Şimdi okumakta olduğum vasiyet kadar merak uyandırmıyo aslında ama sherlock holmes bir solukta okumak daha kolay ben bir solukta okumadım ama uğraşırsanız gerçekten yapabilirsiniz.
   
 Kitapta 12 hikaye var ve birbirinden gizemli olaylar var.Sherlock yani dedektifimiz cinayetleri veya olayların en ince ayrıntısına vararak varsayımda bulunuyor.Biz olayları ise Dr. Watson'dan dinliyoruz. Bazıları anı olarak sonradan kağıda geçiriyor.Dr. Watson dedektifimizin yardımcısıdır.
 
Sherlock Holmes - Kızıl Çember (Sesli Kitap) - YouTube

Kitabın Özeti

Size uzun uzun can sıkıcı olarak kitabı anlatmicam.
Kitaptaki hikayelerde birinde Holmes'u öldürmeye çalışan biri olduğunuda söylemeliyim.Bir diğer hikayemizde büyük bir denizaltının önemli syflarının bulunma hikayesi var.Sherlock'un ağabeyinin esrarengiz olayı bulunuyor.Bir trenin üzerinden  düşmüş cinayetimiz var.Garip bir köyde zehirleme vakası var.Kelimelere döküp kısaca bu şekilde size sundup hm sanırım birde önemli bir zarfın kaybolma hikayesi vardı ve bu kişinin eşi tarafından gerçekleşiyordu.
 
   Her neyse daha fazla uzatmanın bir anlamı yok bu kafar kısa bir şekilde pekde özet diyemeyeçeğim ama sizde okuma merakında bırakacak bir yazı olduysa ne mutlu bana :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.