Ads Top

Adana'nın Gerçek Yüzü

     Adana film, dizi ve haberlerde medya tarafından fazla abartılıyor.Çünkü Adana Çok güzel bir şehir her ne kadar hava koşulları çok sıcak olsada kışın iyi geçtiği hakkında söylenenler doğru olsa gerek.

    Adananın doğudan göç alması hem iç hem dış bölgede çok fazla çeşitli kültür barındırabiliyor.Alevi, Arap vs. pek çok farklı kültürlere ev sahipliği yapıyor.

Eğitim

Çukurova Üniversitesinin olduğu alan

Çok geniş bir toprak arazisinin üzerinde bulunan üniversite ve bölgesi hem jeopolitik konum olarak hem şehire yakın olmasının yanında çevrenin güzeliği sizi alıp götürüyor adanaya.

    Çoğu Üniversitenin yanına ülkemizde cami yapılıyor.Burada ben cami görmedim yeşil alanların gerçekten doğayı hem kirletmeyip hemde güzel kulanıldığını gördüm.

    Sanırım ulaşımda otobüs kullanılıyor.Ve kütüphane alanın güzelliği konusunda pek anlatmicam ben pek fazla kütüphane görmedim çünkü çok fazla dolu oluyolar.Aynı zamanda bize biraz uzak kalıyo gidene kadar kapıyolar zaten. Şehirdeki öğrencilere göre kütüphaneler yapılsa iyi olur.

ÇÜ VLOG videomu kaçırmayın!!!


 ERASMUS 

Erasmus gibi çeşitli imkanlarının da olduğunu söylemeden etmeyelim.

SPOR

Adana DemirSpor Son zamanlarda Anadolu takımları Süperlig de ön planda.Ben bir fanatik değilim ama şunları söylemek isterim.Siz hangi şehirde yaşıyorsanız o Takımı kendinize yakın hissetmeniz doğal buluyorum.

Neyse arkadaşlar bugünlük bu kadardı bitirmem gereken kitap var.Bak SEN hala burdamıyım ben.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.